dijous, 4 d’agost del 2011

RECEPTA D'ESTIU: Crema de meló amb pernil

Ingredients:

Meló (2 tallades per plat)
Crema de llet (ampolla o brick petit)
Pernil tallat en tiretes
Un poquet de sal

Preparació:
Agafam les tallades de meló (dues per plat) i les passam per la batedora. Ha de quedar líquid . Hi afegim una mica de sal (no molta) i la crema de llet. Ho batem tot una estona més fins que queda una sopa homogènia.

Posam la sopa en un plat fondo o en un bol i, per damunt, hi tirem el pernil tallat en tiretes. I ja el podem servir.

Atenció! El meló és recomanable que sigui fred, i com més dolç millor. Per presentar-lo d’una manera atractiva, posam la sopa en una copa de cava alta, hi posem una cirereta i el pernil per damunt. Es pot guardar la sopa sense el pernil dins la nevera fins al moment de servir.

http://www.lesmevesreceptes.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada