divendres, 19 de febrer del 2010

HISTÒRIA DEL CAL

Aquest centre d'Autoaprenentatge va ser creat a finals de la dècada dels anys noranta. La seva història és llarga ja que ha estat un centre que s'ha traslladat unes quantes vegades de local. La seva primera ubicació va ser a la Casa de Cultura de Palma al c. Ramon Llull, 3. Era un CAL molt petitó. Quan s'havia de fer una sessió de conversa els usuaris que no participaven a la sessió havien de pujar a estudiar a la biblioteca del pis de dalt. No hi cabien tots!




Fotos: Les dues assessores del CAL Casa de Cultura.
Eva Maria Guasp i M. Magdalena Capó

Després el CAL es va traslladar a la zona del polígon de Llevant, va estar ubicat dins l'IES Aurora Picornell, al c. Amer, 6, en una aula a l'entrada de l'edifici. Quan l'IES va haver de necessitar aquesta aula es va decidir tornar canviar el CAL de local i zona.
Sense sortir del polígon de Llevant va ser traslladat al c. Manuel Azaña, 9, en un local molt nou i molt gran. Tot i així, al cap d'uns dos o tres anys també el varen traslladar, les oficines del costat necessitaven l'espai del CAL.
Ara mateix som al mateix carrer, aquesta vegada el trasllat no ha estat més que uns quants metres més amunt, a la meitat del c. Manuel Azaña, 16. És un local molt gran, espaiós, amb molta llum i molt agradable.
Qui vulgui venir a estudiar, som aquí!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada